Serene vrijheid en ontspanning

Hypotheekdrama – Naakt op straat

Dagelijks 20 gezinnen op straat!!

Omdat deze website rond de 1000 keer per dag bekeken wordt, wilde ik graag aandacht schenken aan voor dit onderwerp. ‘Naakt’ is altijd al een goede aandachttrekker geweest voor goede doelen. Misschien is een naaktfoto bij dit artikel niet verkeerd, want veel mensen worden letterlijk en figuurlijk uitgekleed door het frauduleuze banksysteem en de overheden.

Meer dan 81.000 medemensen hebben op dit moment een betalingsachterstand van meer dan 3 maanden bij hun hypotheekbank. Zij dreigen onder de financiële schulden te bezwijken. Wij kunnen hier gezamenlijk iets aan doen. Samen kunnen we dit stoppen.

Samen van een “hypotheek drama” naar “vrij wonen”. Krachten bundelen is sterker zijn!! Als solidaire groep zijn we sterker dan de machtige banken. Meld u daarom vandaag nog aan op www.hypotheekdrama.nl en laat weten dat u ook wat wil doen tegen het frauduleuze banksysteem.

Hypotheekdrama.nl wil graag alle gezinnen en individuen met een hypotheek bereiken, met of zonder schuld. Deze digitale flyer mag dan ook vrij gekopieerd, afgedrukt en overal geplaatst worden. Ook verzoeken wij u een kopie van deze flyer aan uw plaatselijke huis aan huis blad te sturen met het verzoek tot plaatsing, aan al uw e-mail contacten door te sturen, op uw Facebook pagina, Twitter, LinkedIn of andere media te zetten.

De nood is hoog help ons alle hypotheekhouders te vinden en samen te brengen.

Info: derrick@hypotheekdrama.nl tel: 0610559171

Lady Godiva

Lady Godiva naakt op paard

Volgens de legende was Godiva de mooie echtgenote van Leofric, graaf van Mercia en heer van Coventry (968 – 1057). De bevolking had hevig te lijden onder de belastingdruk en Godiva verzocht haar man keer op keer de belastingen te verlagen, maar deze weigerde steeds. Op den duur werd hij haar smeekbedes beu en zei hij voor de grap dat hij haar verzoek zou inwilligen als zij te paard naakt door de stad zou rijden. Lady Godiva ging daarop in. Leofric hield zich aan zijn woord en maakte een eind aan de hoge belastingen. Misschien is het weer eens tijd voor een Lady Godiva actie.

%d bloggers op de volgende wijze: