Serene vrijheid en ontspanning

Naakt Paardrijden

Volgens de legende was Godiva de mooie echtgenote van Leofric, graaf van Mercia en heer van Coventry (968 – 1057). De bevolking had hevig te lijden onder de belastingdruk en Godiva verzocht haar man keer op keer de belastingen te verlagen, maar deze weigerde steeds. Op den duur werd hij haar smeekbedes beu en zei hij voor de grap dat hij haar verzoek zou inwilligen als zij te paard naakt door de stad zou rijden. Lady Godiva ging daarop in. Leofric hield zich aan zijn woord en maakte een eind aan de hoge belastingen. Misschien is het weer eens tijd dat een Lady Godiva, of wij met een groep, zo zouden demonstreren voor het feit dat ook in Nederland dagelijks 20 mensen uit hun huis worden gezet. Zie www.hypotheekdrama.nl, want er is iets aan te doen als we ons samen bundelen en niet langer het frauduleuze banksysteem in stand houden.


Hoe ver kun je het begrip Spiritueel Naakt uitrekken. Voor mij is spiritueel alles wat je meer in het NU brengt, dichter bij jezelf, je één voelen met de natuur. Vooral dit laatste is waarom zoveel mensen paardrijden. Het gevoel van één met de natuur. En zoals je weet moedig ik mensen via deze website aan om vaker naakt te zijn; het versterkt dat gevoel nog meer. Je voelt je heel kwetsbaar, dichter bij jezelf, als je alle gevoelens van schaamte en angsten eenmaal los laat.

Naakt paardrijden

Het schijnt ook dat veel mensen wel eens in hun blootje paard zouden willen rijden. Jaren geleden heb ik het zelf al eens gedaan bij volle maan. We hebben thuis nog steeds paarden en de faciliteiten om paard te rijden. In de avond en als het warm genoeg is, kan dit best in je blootje zonder dat iemand het ziet. Vandaag (23 juli 2012) heb ik weer eens naakt paardgereden in onze binnenmanege. Het was een zeer bevrijdende ervaring en heb het opgenomen op video. Misschien ga ik wel eens naakt paardrijden op een naaktstrand.

 

Naakt paardrijden is in het verleden ook wel gebruikt om een boodschap over te brengen of een doel te bereiken. Onderstaand een foto uit Engeland van een groep meiden die voor een goed doel naakt te paard gingen. Onderaan de pagina een video van deze actie. Misschien moet we dat ook eens organiseren voor het feit dat ook in Nederland dagelijks 20 mensen uit hun huis worden gezet. Zie www.hypotheekdrama.nl, want er is iets aan te doen als we ons samen bundelen en niet langer het frauduleuze banksysteem in stand houden.

Nog Meer video’s met naakt paardrijden:

About these ads

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers op de volgende wijze: